copyright foto's: Aad Hoogendoorn

Gezonde werknemer

Yoga, mindfullness en goed ademen kan bijdragen aan gezonde en ontspannen en tevreden werknemers. Een betere werkhouding, stressvermindering, sterker en flexibeler lijf, vermindering schouder en rugklachten kan het resultaat zijn de workshops of lessen.

Alice in Yoga geeft al jaren les bij bedrijven en op locaties. Zo heeft ze de laatste jaren les gegeven bij bedrijven zoals. Eigen Haard, ING, KPMG, Waternet, ARAG.

Ook geef ik les aan ongedocumenteerden via stichting ASKV en statushouders via de gemeente.

Wekelijkse lessen of een serie workshops op locaties draagt vaak bij aan bewustwording van je houding, je adem en je leert beter ontspannen. Omdat de lessen laagdrempelig, nuchter en met lichtheid en humor wordt gegeven is veel ruimte voor eigen inbreng en draagt het bij aan de goede sfeer in het team.

Mogelijkheden

Alice in Yoga komt graag naar u toe. Ik ben gespecialiseerd in Hatha Yoga, Yin Yoga en Slow Flow Yoga. Veel aandacht besteed ik aan goed ademen en het goed leren van de houdingen en basis. Ook korte meditaties en creatieve oefeningen uit de mindfullness kunnen worden toegevoegd aan de les.

De mogelijkheden:

1. Wekelijkse lessen, op locatie of online via zoom of teams.

2. Serie workshops, eventueel met een thema, dat aansluit bij een intern programma.

3. Online yogaprogramma: een programma dat de medewerker grotendeels in zijn eigen tijd kan volgen. Vaak korte oefeningen om de dag te beginnen of tussendoor achter je bureau of tijdens een wandeling. Gecombineerd met een paar volledige yogalessen.

4. Yoga op de stoel.

Het aanleren van een serie oefeningen die je tussendoor kan doen op je bureaustoel tijdens je werk.


Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Samen kunnen wij ook een specifiek programma maken.

Reviews

' Alice heeft meerdere malen yoga modules gegeven aan onze cliënten die kampen met psychische en somatische klachten. Alice is een zeer betrokken docente die het niveau van de groep goed kan inschatten en hen op een natuurlijke manier weet te motiveren. Ze is erg prettig in de omgang en een zeer gekwalificeerde yoga docente.'

Maïté Theze-Lassus, Coördinator Activering
Medisch Opvangproject Ongedocumenteerden

'Ik heb alleen maar positieve reacties gehoord op je workshop. Bedankt!'

reactie directrice Kentalis op workshop aan docententeam.