copyright foto's: Aad Hoogendoorn

Yogadans workshops voor kinderen:

De elementen!

Aarde, water, lucht, vuur en ruimte.

Voor kinderen van 6 t/m 9 jaar

In vijf workshops gaan de kinderen op onderzoek met alle zintuigen naar de betekenis van de vijf elementen. Ik maak gebruik van oefeningen uit de yoga en dansexpressie.

In de natuur zoeken we materialen die passen bij het thema. We maken een kunstwerk of dansen ermee, masseren elkaar of misschien komen de kinderen nog wel met een briljanter idee:)

Een serie van vijf vrolijke creatieve workshops met veel ruimte voor eigen fantasie en er worden handvatten gegeven om bewuster te bewegen en te ademen.


Locatie en Tijd

Vlinderhuys te Amersfoort

Data: donderdag 28 oktober, 4 11,18, 25 november.

Tijd: 16.00 - 17.30 uur.

Het Vlinderhuys is naast het AZC Amersfoort. Stichting Vrolijkheid organiseert kunstworkshops op deze locatie. Via deze stichting doen een paar kinderen mee aan de workshops. Ontmoeting en verbinding is ook een onderwerp.

Kosten: 70 euroDe elementen!

Aarde, water, lucht, vuur en ruimte.

In vijf workshops gaan we met oefeningen uit yoga, dansexpressie en creatieve en mindfullness oefeningen de elementen ervaren met alle zintuigen. Adem is een belangrijk onderdeel en we gaan ook de mooie tuin in om bijvoorbeeld een mandala te maken met elementen.


Naast yogateachertrainingen heb ik jaren gedanst en paar jaar terug een dansexpressie opleiding gevolgd. De natuur is al jaren mijn inspiratiebron en plek om tot rust te komen. Tijdens mijn reis en studies in Costa Rica afgelopen voorjaar kwamen deze passies samen en werd ik geinspireerd tot organiseren van deze workshops. In een eco-community midden in de jungle volgde ik een teachertraining met de elementen en chakra's als thema. Yoga en dans waren de belangrijkste speerpunten. Eveneens heb ik daar een women circle gedaan en week mantra gezongen met Deva Premal & Mitten.


De kosten voor vijf workshops: 110 euro


Locatie en Tijd

Vlinderhuys te Amersfoort

Data: donderdag 28 oktober, 4 11,18, 25 november.

Tijd: 19.30 - 21. 30 uur.

Het Vlinderhuys is naast het AZC Amersfoort. Stichting Vrolijkheid organiseert kunstworkshops op deze locatie. Voor deze stichting heb ik een aantal jaar gewerkt op die locatie en hoop ook een paar dames te stimuleren om mee te doen. Bijdragen aan meer ontmoeting en verbinding is voor mij belangrijk.

Kosten: 110 euro